Talán az eddigi legkegyetlenebb migránserőszak

Megerőszakolta, majd megharapta, hogy megfertőzze a német nőt!
Ennek ellenére még nem utasítják ki a pakisztáni migránst, mert a szülőhazája nem hajlandó őt visszafogadni…

Egy 19 éves német nő asszisztensként dolgozott egy játékteremben Zwickauban, hogy keressen egy kis zsebpénzt. Korábban úgy tervezte, hogy a közeljövőben megkezdi orvosi tanulmányait.

Tavaly, egy meleg nyári estén a Pakisztáni Qaisar S. belépett a játékterembe. A férfi akkor már többször volt büntetve, három hónappal korábban pedig gázpisztollyal lövöldözött Zwickau belvárosában.

A fiatal nő éppen egyedül volt a játékteremben.

A férfi felismerte a helyzetet, és azonnal támadott. Belökte a lányt a dohányzó szobába, a hajánál fogva rángatta és nekilökte egy játékgépnek. Megerőszakolta, eközben többször is megharapta az áldozat arcának jobb felét és a száját.

Néhány nappal ezelőtt a bírósági tárgyaláson kiderült: tudatosan tette, hogy megfertőzze a nőt, mert tudta, hogy hepatitis C vírust hordoz.

A biztonsági kamerarendszer rögzítette a történteket, a tettest már másnap elkapták. 3 év 10 hónapi börtönre ítélték, de nem utasítják ki, mert a szülőhazája nem hajlandó visszafogadni…

Forrás: ripost.hu
Megosztás a Google Pluson

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Sokak nevében mondhatom azt hiszem, hogy sajnáljuk, hogy jogállamban élünk. Afrikában már megették volna az ilyen vándorokat.

Válságos időkben mint most, fel kell szólalni, hogy enyhítsék az európaiakra vonatkozó büntetőjogot, és legyen szabad az erőszak nekünk, ellenük, ahogy ők is teszik velünk.

Nem szabad félni a következményektől, csak a magabiztosság számít. Az írja a törvényt, aki cselekszik, nem aki papírra veti.

Kedveld a neked tetsző rovatunk facebook oldalát

Powered by Jasper Roberts - Blog