Három hét múlva bekövetkezik Jézus 2. eljövetele! Az lesz a világvége!

Egy keresztény tudós szerint Jézus három hét múlva visszatér a Földre, amely a világ végét fogja eredményezni.
Dániel könyvének elemzése mutatja meg, hogy 2017 szilveszterén bekövetkezik az apokalipszis.

Nora Roth, Bibliát tanulmányozó tudós tárta fel sokkoló jóslatát. Rengeteg számítást végzett, és elemzéseket hajtott végre, ami egyértelműen mutatja, hogy másodszorra is eljő Jézus.

“Isten órái hetet ütnek” – áll a Bibliában. Ezt vizsgálta, amelynek alapja a “hetesek” próféciája. “Az örök igazság elé kerül a Föld, majd egy millenniumon át pihenni fog.”

“A 6000 éves bűnnek vége látszik? 2016-ban bekövetkezik Jézus 2. eljövetele? A Biblia felvilágosító, logikai és meggyőző választ ad ezekre a kérdésekre, ami röviden: igen!” – mondta Nora Roth.

A történetben Gábriel azt mondja: “Hetven hetes lett elrendelve, hogy vessen véget a bűnnek!” Majd Máté így szól: “Arról a napról és óráról senki sem tud, az ég angyalai sem, csak az én Atyám egyedül.”

Tehát a pontos dátumról nincs információ.

Mark Woods baptista szerzetes szerint cáfolta az elméletet, szerinte ugyanis nem a világ vége fog eljönni, hanem gyökeres társadalmi változásokon megyünk majd keresztül.

Megosztás a Google Pluson

1 megjegyzés:

Tamás Nádasi írta...

"Azt a napot azonban és azt az órát senki sem ismeri: sem az ég angyalai, sem a Fiú, csak egyedül az Atya." (Mt 24,36)

Tehát hogyan tudná egy halandó ember az Úr Jézus Krisztus visszajövetelét, ha azt még maga Jézus sem tudja, csak az Atya?!

"Akkor, ha valaki azt mondja nektek: ‘Íme, itt a Krisztus’, vagy ‘ott’, ne higgyétek. Mert hamis krisztusok és hamis próféták támadnak, nagy jeleket és csodákat művelnek, hogy ha lehet, még a választottakat is tévedésbe ejtsék. Íme, előre megmondtam nektek. Ha tehát azt mondják nektek: ‘Íme, a pusztában van’, ne menjetek ki; ‘íme, a belső szobákban’, ne higgyétek." (Mt 24, 23-26)

"Hiszen magatok is igen jól tudjátok, hogy az Úr napja úgy jön el, mint éjjel a tolvaj." (1Thessz 5,2)


Kedveld a neked tetsző rovatunk facebook oldalát

Powered by Jasper Roberts - Blog