Arcon rúgott a migráns egy másfél éves kislányt Németországban

Elképesztő jelenetek zajlottak le Augsburgban egy éjszakai buszon még karácsonykor. Sajnos az ünnep szelleme nem érintett meg mindenkit.
Illusztráció
Több helyi lap is beszámolt az esetről, mely december 25-én, vasárnap történt Bajorországban. Egy éjszakai buszon nagyjából húsz szír állampolgár verekedett össze. A vita egy babakocsi miatt robbant ki, amit valószínűleg nem a busz kijelölt részén helyeztek el.

A Presse Augsburg cikke szerint négy migráns a buszon ülőket zaklatta, rugdosta őket. Szemtanúk arról számoltak be, hogy a szírek nem voltak tekintettel az utasok korára, idős embereket és kisgyerekeket egyaránt bántalmaztak.

A legmegdöbbentőbb az, hogy egy másfél éves kisgyereket is arcon rúgtak.

A kislányt a mentők ellátták, nem sérült meg súlyosabban. A kiérkező mentőkre is szíjjakkal támadtak a megvadult migránsok, a kedélyek csak azután csillapodtak le, hogy a rendőrség is kiérkezett a helyszínre.

A rendőrség hallgat az ügyben, azonban az OE24 információi szerint azt megerősítették, hogy a vitát egy babakocsi váltotta ki, illetve azt is, hogy összesen 20 szír állampolgár vitatkozott egymással.
A hatóságok négy ember ellen nyomoznak az ügyben, testi sértés vádjával.

Megosztás a Google Pluson

0 megjegyzés:

Kedveld a neked tetsző rovatunk facebook oldalát

Powered by Jasper Roberts - Blog